Depremin merkezinden korkunç görüntü: Yol yarıldı, devasa çatlaklar oluştu

Türkiye deprem afetinin meydana geldiği bölgesinden gelecek iyi haberleri inanç ve tükenmeyen bir umut içerisinde bekliyor. Bölgeye dair paylaşılan her kare depremin büyüklüğünü yenide göler önüne sererken Kahramanmaraş'taki otobanda kaydedilen bir görüntü felaketi bir daha ortaya çıkardı. Havadan kaydedilen bölgede, otobanın üzerinden geçen bağlantı yolu çevresinde devasa çatlaklar oluştu. Depremin merkezinden kaydedilen fotoğraflar, tüyler ürperici boyutta olurken yol yerle bir oldu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler başta Hatay, Malatya ve Adıyaman olmak üzere toplam 10 ilde büyük yıkımlara, can kayıplarına ve yaralanmalara yol açtı. Tüm Türkiye tek yürek olup bölgeye yardım etmeye çalışırken deprem bölgesinden gelen haberlere kilitlendi. Bölgeden gelen her bir fotoğraf felaketin korkunç boyutunu bir kez daha ortaya koydu.

Köpek yardım konvoyuna köye kadar rehberlik etti Gündem Mevlüt Çavuşoğlu, Adana'ya gelen Nikos Dendias'la görüştü Gündem  Asrın felaketinde 7. gün! Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem