Deprem Uzmanı Naci Görür'den anket tepkisi: "Depremi unutamazsınız"

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, ASAL Araştırma'nın Türkiye'nin en önemli sorunları üzerine yaptığı ankette "deprem" seçeneğinin bulunmamasına tepki gösterdi. Görür, Benim güzel kalpli insanlarım depremde kaybettiğimiz canlarımızı bu kadar çabuk unutamazsınız" dedi.

Abone ol
  • Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, "Türkiye'nin en önemli sorunu nedir?" sorusunun yöneltildiği ankette "deprem" seçeneğinin bulunmamasına tepki gösterdi.
  • Anket, Türkiye'nin en önemli sorunları arasında ekonomi, hayat pahalılığı, işsizlik ve terör gibi konuları öne çıkardı. Ancak, deprem konusunun listede yer almaması dikkat çekti.

  • Prof. Dr. Naci Görür, X (eski adıyla Twitter) hesabından yaptığı açıklamada, "Halk TV'de Türkiye'nin en önemli sorunlarını gösteren bir araştırma yayınlandı. ASAL diye bir kurum yayınlamış galiba. Ankette pahalılık var, güvenlik var, işsizlik var, terör var, ahlak kaybı var, anayasa var. Daha neler neler var. Olmayan ne biliyor musunuz? DEPREM YOK, DEPREM. Daha yakında elli binden fazla suçsuz, günahsız insanlarını gömmüş bir toplumun gerçeği bu," ifadelerini kullandı.

  • Görür, deprem gerçeğinin unutulmaması gerektiğini vurgulayarak, şunları ekledi: "Benim güzel kalpli insanlarım, depremde kaybettiğimiz canlarımızı bu kadar çabuk unutamazsınız. Her şey normal gibi yola devam edemezsiniz. Siz bu değilsiniz. Sizi yönetenlerden DEPREM DİRENÇLİ kentler talep ediniz. Sevgiyle."

Suriye ve Irak'ın kuzeyinde 16 terörist etkisiz hale getirildi Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine İmamoğlu borçlar için kolları sıvadı! Gündem Dilan Polat neden tahliye edilmedi? Gündem Borcu olan belediyeler dikkat! Arazi ile borç kapatılabilecek Gündem