Depremde ölü ve yaralı sayısı kaç oldu?

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde dokuzuncu güne girdik. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Asrın felaketi olarak adlandırılan depremin son bilgilerini AFAD açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendiriyor. Peki, depremde ölü ve yaralı sayısı kaç oldu? Kaç kişi hayatını kaybetti? İşte 14 Şubat AFAD deprem bilgilendirmesi...

Abone ol

Ülkemiz, bir hafta önce yaşanan deprem felaketi ile sarsıldı. Kahramanmaraş merkezli iki depremle on ilde büyük hasarlara neden oldu. Depremde hayatını kaybeden sayısı 30 bini aştı. AFAD, son dakika deprem bilgilendirmesi ile ölü ve yaralı sayısını açıklıyor. Peki, depremde ölü ve yaralı sayısı kaç oldu? 

DEPREMDE ÖLÜ VE YARALI SAYISI KAÇ OLDU?

13.56 AFAD: Depremde hayatını kaybeden vatandaşların sayısı 31 bin 974'e yükseldi.

Depremle ilgili son bilgiler dün öğlen saatlerinde gelmişti. Saat 12.05 itibariyle AFAD'dan gelen bilgilere göre depremde hayatını kaybeden vatandaşların sayısı 31 bin 643'e yükseldi.

 DEPREMDEN MUCİZE KURTULANLAR

Deprem felaketinde dokuzuncu güne girdik. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken bölgeden gelen kurtarılan kişilerin haberleri herkes için umut oluyor. Son olarak Hatay'ın Antakya ilçesi Cebrail Mahallesi'nde depremin 183'üncü saatinde bir kişi mahsur kaldığı binanın enkazından sağ çıkarıldı.

182' inci saatte 13 yaşındaki Kaan Antakya'daki enkazdan sağ olarak çıkarılmıştı. 39 yaşındaki Hatice Akan, 180. saatte Kahramanmaraş'ta sağ olarak kurtarıldı. 178. saatte Hatay'da Korkmaz Apartmanında 25 yaşındaki Derya Akdoğan enkazdan sağ çıkarıldı.

Depremden dünya da etkilendi Gündem Çadırkent açıklaması: 257 noktada tamamlandı Gündem Depremin vurduğu 10 ilde yapılar 1 ay içinde başlayacak Gündem Deprem sonrası o ilçe tamamen yıkılacak Gündem