'Deprem Kahini' olarak adından söz ettiren Hoogerbeets Türkiye için uyarıda bulundu! "Ekstra alarmda..."

Sosyal medyada 'Deprem Kahini' olarak bilinen Hoogerbeets'in Türkiye için yaptığı yeni uyarı vatandaşları korkuttu. Şubat ayında meydana gelen Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremleri birkaç gün öncesinden öngördüğü ileri sürülen Frank Hoogerbeets, Türkiye için "ekstra alarmda" dedi. İşte detaylar...

Abone ol

Şubat ayında meydana gelen Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremleri birkaç gün öncesinden öngördüğü ileri sürülen Frank Hoogerbeets, Türkiye'yle ilgili tahminde bulunduğu yeni paylaşımıyla gündeme geldi.

'Deprem Kahini' olarak medyada adından sıkça söz ettiren Hoogerbeets, Türkiye için yeni uyarıda bulundu, "Türkiye, Ortadoğu ve muhtemelen Romanya ekstra alarm bölgesi" dedi.

'Deprem Kahini' olarak medyada adından sıkça söz ettiren Hoogerbeets, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

"Afganistan'da veya yakınında daha güçlü artçı şok aktivitesi olması mümkün. Türkiye, Ortadoğu ve muhtemelen de Romanya ekstra alarmda"
"İsrail'in aklını başına alması lazım" Gündem Bakan Yerlikaya operasyonu duyurdu: HDP'li... Gündem O metrobüs hattında zorunlu değişiklik! Gündem Okullarda teneffüslerden biri en az 20 dakika olacak Eğitim