Deprem bölgesine gitmeyen Gültekin Uysal'dan siyasi çıkışlar

Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilde binlerce binanın yıkılmasıyla 40 bine yakın canı hayattan kopardı. Büyük afetin ardından pek çok siyasi afet bölgesinde depremzedelerin yaralarını sarmaya koştu. Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, sahaya gitmeden yaptığı siyasi çıkışlarıyla dikkat çekti.

Abone ol

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremler 11 ili adeta enkaza çevirdi. Asrın felaketinde binlerce insanımızı toprağa verdik.

Türkiye depremzedelerin acısını yüreğinde yaşarken herkes afetzedeler için seferber oldu. Hükümet başta olmak üzere pek çok siyasi isimde felaketi duyar duymaz soluğu sahada aldı.

Bu süre zarfında oraya giden siyasilerin kimi siyaset yaptı, kimi ise sevgi kucağı oldu.

Herkes depremzedeler için seferber olurken bölgeye adım atmayan Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, siyasi çıkışlarıyla dikkat çekiyor.

Son olarak Uysal, "Şerefli Türk Milleti en küçük utanma, sorumluluk ve mahcubiyet hissi duymayan AK Partili tüm yöneticileri tükürüğüyle sokağa çıkamaz hale getirmeli, utanca boğmalı." dedi.

Depremde ölü ve yaralı sayısı kaç oldu? Gündem Oğuzhan Uğur'dan imama bağış yanıtı geldi Gündem İkiye bölünen köy nehre sürüklendi Gündem 10 bin 900 askere sıla izni Gündem