Deprem bölgesinden gelenler için Kayseri'de ikramlar yapılıyor! VİDEO

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki şiddetli depremin ardından Türkiye yaraları sarmaya çalışıyor. Ülkenin her yerinden yardımlar toplanıyor ve bağış kampanyaları düzenleniyor. Depremden zarar görmeyen şehirler, deprem bölgesinden ayrılmak isteyen vatandaşlara adeta kucak açıyor. O şehirlerden Kayseri ve Mersin Anamur'da şehrin girişinde sıra sıra yardım standaları kurulduğu, arabaların önlerine geçerek yemek dağıtıldığı görüldü.

Türkiye yaralarını sarmaya çalışıyor.

Bazı fırsatçılara inat birçok yardımsever ve yüreği depremzedeler için atan vatandaş, depremden kaçıp şehrine gelen depremzedelere kucak açtı.

Kayseri girişinde onlarca insan yol kenarına dizilerek araçlara yemek uzattı.

Mersin Anamurda'da yol kenarında yemek, kıyafet dağıtılıyor. Yöre halkı, ateş yıkıp üşüyen insanlara yardımcı oluyor.

İşte gerçek Türk halkı! İkramda yarıştılar VİDEO Gündem İtalyan şef Danilo depremzedeler için mutfakta Gündem Akşener'in 'yabancıya konut sayışı açıklamasına' Soylu'dan yanıt geldi Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem