Bakan Koca'nın yüzüne deprem bölgesinde kor patladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca deprem bölgesindeki sağlık personelini ziyaret etti. Sağlık personelleri ile ateş başında sohbet eden Bakan Koca'nın yüzüne ateş patladı. Bakan, yanma tehlikesi atlattı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ilde 77 sahra hastanesi kurduklarını, acil sağlık hizmeti verilen bu hastanelerin bir kısmında cerrahi operasyonların da yapılabildiğini bildirmişti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca deprem bölgesindeki sağlık personelini ziyaret ederken yanma tehlikesi atlattı.

Deprem bölgesine giden Bakan Koca, sağlık personellerini ziyaret etmişti.

Sağlık personellerini ziyaret ettiği esnada ateş başında sohbet eden Bakan Koca'nın yanında kor patladı.

Yanma tehlikesi geçiren Koca'ya herhangi bir zarar gelmediği öğrenildi.

Depremin 228. saatinde anne ve 2 çocuğu enkazdan sağ çıkarıldı VİDEO Gündem Suriyeliler depremzede yakınları için geri dönüyor | VİDEO Gündem Hatay'da hastaneden bebek çalmaya kalkıştı! O anlar kamerada Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem