Cüneyt Özdemir'den vaatlerini hatırlamayan İmamoğlu'na: Murat Kurum golü çakmış

İmamoğlu'nun vaatleri hakkındaki birçok soruya "Hatırlamıyorum" cevabını vermesini eleştiren Cüneyt Özdemir, "İmamoğlu çok iyi top çeviriyor, ağzı da iyi laf yapıyor ama kendi kalesine gol atabiliyor. Soruyorlar, "hatırlamıyorum" diyor lafı döndürüyor. Murat Kurum hemen golü 90'a çakmış." dedi.

Abone ol

Gazeteci Cüneyt Özdemir, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dün Habertürk TV'de 2019'daki vaatleri hakkındaki birçok soruya "Hatırlamıyorum" cevabını vermesine dair açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Cüneyt Özdemir

Cüneyt Özdemir, "Ekrem İmamoğlu'na 2019'daki vaatlerini çıkarıp sormuşlar. Bunu, bunu ne yaptın diye. İmamoğlu çok iyi top çeviriyor, ağzı da iyi laf yapıyor ama kendi kalesine gol atabiliyor. Soruyorlar, "hatırlamıyorum" diyor lafı döndürüyor. Murat Kurum hemen golü 90'a çakmış." ifadelerini kullandı.

Irak'ta güvenlik zirvesi başladı Dünya AP'den İsrail'e: Tüm sınır kapılarını açın Dünya İstanbul'da polis ekiplerince "huzur uygulaması" yapıldı Gündem Yeni belediye binasına aslılan tabeladaki 'büyükşehir' ifadesi heyecana yol açtı! Gündem