Cüneyt Özdemir'den seçim değerlendirmesi: AK Parti hala Türkiye'nin birinci partisi

Gazeteci Cüneyt Özdemir, 14 Mayıs seçimleri öncesi yapılan tüm araştırmalarda, istinasız bir şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önünde çıktığını ve muhalefetin bu durumu görmezden geldiğini dile getirdi.

Abone ol

Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube kanalı üzerinden yaptığı canlı yayınlarla adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor.

Özdemir, son olarak gazeteci Kenan Taş ile yaptığı bir canlı yayında anket durumları ile ilgili seçim ile ilgili görüşlerini açıkladı.

"ERDOĞAN İSTİNASIZ BÜTÜN ARAŞTIRMALARDA KILIÇDAROĞLU'NUN ÖNÜNDE ÇIKIYOR"
Cüneyt Özdemir, "Bir sürü insan mesela "o gün geldiğinde" diye böyle zil takmış oynuyor... Bakıyorsun şu anda bütün araştırmalarda AK Parti birinci parti çıkıyor. Erdoğan istinasız bütün araştırmlarda Kılıçdaroğlu'nun önünde çıkıyor. Böyle bir gerçek de var. Bazen gerçeği görmemek insanların da işine geliyor gibi bir manzara var özellikle Millet İttifakı'nda.

AK PARTİ HALA TÜRKİYE'NİN BİRİNCİ PARTİSİ
Her iki taraf için de zor bir seçim bu. Yani Millet İttifakı'nın oyu toplamda Erdoğan'ı yakalıyor ama toplamda yakalıyor. AK Parti hala Türkiye'nin birinci partisi. Gördüğün bir tane anket var mı şu anda AK Parti'nin CHP'nin gerisine düştüğü." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Gündem Kılıçdaroğlu Eskişehir'de konuştu Gündem Bakan Varank'tan İmamoğlu'na: Togg'u veririm ama şartım var Gündem SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları İstanbul Boğazı üzerinde selamlama uçuşu gerçekleştirdi Gündem