Cumhurbaşkanı'nın gençler ile buluşmasında konuşan depremzede Hacer Özgün'ün zor anları! Hakaretleri anlatırken boğazı düğümlendi

Rami Kütüphanesindeki programa katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençleri dinledi. Sosyal medyada depremzedelere yönelik hakaretler konusunda açıklama yapan Pazarcıklı Hacer Özgün'in adeta boğazı düğümlendi. Özgün, "Aslında biz insanlık için yardım ettiklerini düşünüyorduk." ifadelerini kullandı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik Buluşması programı kapsamında Rami Kütüphanesinde gençlerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçimin ertesi günü duydukları hakaretlerden dolayı yaşadığı üzüntüyü anlatan Pazarcıklı Hacer Özgün, "Aslında biz insanlık için yardım ettiklerini düşünüyorduk." dedi.

"YARDIMLARIN BİR BEDELİ VARMIŞ GİBİ DAVRANDILAR"
Özgün, "15 Mayıs sabahı ben ilk oyumu kullandım. Böyle bir lidere oy verdiğim için gururluyum. 15 Mayıs sabahı bize hakaretler, aşağılamalar, lanetlemeler yapıldı. Onlar yeri geldiği zaman aşırı özgürlükçü, aşırı çağdaş ve aşırı demokratik olduklarını belirtirken biz demokratik hakkımızı kullandığımız da bize yaptıkları yardımların bir bedeli varmış gibi davrandılar. Biz onların bize insanlık için yardım ettiklerini düşünüyorduk. Ama onlar bize oy için yardım etmişler. Oradaki depremzedeler de kimi seçeceklerini biliyor ve bunu gösterdiler zaten." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 1'i bulmayan partilere 40'a yakın vekil hediye etti SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar SEÇİM 2023 YSK duyurdu: İşte yurt dışında kullanılan oy sayısı SEÇİM 2023 HDP'li Sırrı Sakık'tan Kılıçdaroğlu'na destek çağrısı SEÇİM 2023