Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'na katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile bir araya geldi. İkilinin görüşmesi hemen hemen 50 dakika sürdü. Fatih Erbakan görüşmeye ilişkin açıklamada bulundu.

Fatih Erbakan görüşmenin ardından açıklamalarda bulunuyor. Erbakan'ın açıklamalarından öne çıkan ifadeler şu şekilde:

"Biraz evvel sayın Cumhurbaşkanımız partimizin genel merkezine ziyarette bulundular. Kendilerine en içten teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Seçim sürecindeki çalışmalarla ilgili fikri alışverişinde bulunuldu. Geçen hafta Yeniden Refah Partisi olarak Cumhur İttifakı'na katılma kararımızı belirtmiştik. 14 Mayıs'ta kendi logomuzla, adaylarımızla seçimlere gireceğiz, ancak Cumhur İttifakı çatısı altında Yeniden Refah Partisi olacak. İnanıyoruz ki ülkemizin, milletimizin hayrına olan ilkelerimiz ortak hedeflerimiz haline dönüşecektir.

Biz Milli Görüş hareketi olarak hayra vesile olan şerre engel olan bir siyasi anlayışı ortaya koymuş bir hareketiz. Bundan böyle de aynı olacaktır. Bu hassasiyete sahip bir parti olarak geldiğimiz noktada, altılı bir kaosa ülkemizi teslim etmemek adına milli ve kararlı bir adım attık. Bununla birlikte ilkelerimizden de taviz vermeyeceğiz.

Altılı bir kaosa ülkemizi teslim etmek istemedik. Dün yanlış dediğimize bugün doğru dememiz veya dün doğru dediğimize bugün yanlış dememiz söz konusu olmaz. Mutabakat metninin de takipçisi olacağız. AK Parti listelerinden seçime girecek adayımız yok. Bizim hükümette yer almak gibi bir talebimiz de olmadı."

Yerli SİDA'dan ilk defa güdümlü mühimmat atışı| VİDEO İZLE Gündem Kılıçdaroğlu'ndan, Ağıralioğlu'nun sözlerine cevap SEÇİM 2023 Yeni Altay tankı nefes kesti! TSK'nın sınavına hazır Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem