Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaşlı kadının boğazını sıkan CHP'li Hasan Akkuş'a tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul ilçe adayları tanıtımında konuştu. Yaşlı kadının boğazını sıkan CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş'a tepki gösteren Erdoğan "Hem kadın hakları diyeceksiniz hem de milletin ortasında yaşlı bir kadına saldıran edepsize hiçbir tepki gösteremeyeceksiniz." dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan yaşlı kadının boğazını sıkan CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş'a tepki gösterdi.

"MİLLET SİZE SANDIKTA CEVABI VERECEKTİR"

Erdoğan açıklamasında, "En ufak aykırı ses duyunca karşısındakinin gırtlağına çöküyorlar. Büyükçekmece'de Yaşlı teyzeye vurdular ve bir de gırtlağına sarıldılar. Basın mensubunu yere yatırıp dövmeye kalktılar. Hani bunlar basına saygılıydı. Gırtlağına sarıldığınız bu millet size sandıkta cevabı verecektir. Kadınlar size ettiğiniz hakaretlerin hesabını soracaktır. Hem kadın hakları diyeceksiniz hem de yaşlı kadına saldıran edepsize hiçbir tepki göstermeyeceksiniz. Basın özgürlüğü deyip hem de militanlarınıza linç ettireceksiniz. bu aynı zamanda faşizmdir." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Avrupalı Türklere mesaj Gündem Hafize Gaye Erkan'ın babasından iddialara yanıt! Gündem Bakan Tunç'tan '8. Yargı Paketi' açıklaması! Tarih verdi Gündem Bakan Ayasofya'ya konulan kapı tartışmalarına el attı Gündem