Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan peş peşe depremlerin ardından Adıyaman'a gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından sık sık deprem bölgesine giderek incelemelerde bulunmuş ve çalışmamaları yakından takip etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün sabah Adıyaman'da gerçekleşen depremin ardından bölgeye gitti.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunmak üzere Adıyaman'a gitti.

Esenboğa Havalimanı'ndan bölgeye hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de eşlik ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman merkez ile Gölbaşı ilçesini ziyaret ederek depremzedelerle bir araya gelecek, deprem sonrası yürütülen çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

KONTEYNER KENTİ ZİYARET ETTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesini ziyaret ederek konteyner kentte depremzedelerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada çocuklarla sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan her zaman olduğu gibi burada elini öpen çocukların ellerini öperek karşılık verdi. O anlar objektiflere de yansıdı. 


Kahramanmaraş'ta fabrika çatısı çöktü Gündem 28 ülke 30 sahra hastanesi kurdu Gündem Bakan Çavuşoğlu: İsveç’in NATO üyeliğine evet dememiz mümkün değil Gündem Malatya'da 5.6 şiddetinde deprem Gündem