Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Alime Yavuz arasında gülümseten diyalog: Rüyamda bile gördüm seni ay yıldızlı kıyafetin vardı üzerinde

Kenan Yavuz Etnografya Müzesi, 2022 Yılı Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Tören sonrası Yavuz'un annesi Alime Yavuz ile sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alime ninenin elini öptü. Yavuz, Erdoğan'a "Rüyamda bile gördüm seni ay yıldızlı kıyafetin vardı üzerinde. Çok şükür görmeye geldim. Geldiğinde kete yaparım sana. Çabuk gel ölürüm falan bir daha görür müyüm seni?" dedi.

Abone ol

Kenan Yavuz Etnografya Müzesi, 2022 Yılı Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Törende konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan sonrasında Alime Yavuz ile sohbet etti.

Erdoğan, Alime Yavuz'un elini öptü, Bayburt'a geleceğinin sözünü verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müze kurucusu Kenan Yavuz’un annesi Alime Yavuz ile yaptığı sohbet büyük sempati topladı. Kenan Yavuz'un annesi Alime Yavuz ülkeye kazandırdıkları için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederken, Erdoğan da Alime Yavuz'un elini öptü.

Kenan Yavuz'un annesi Alime Yavuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini ifade ederek şunları söyledi:

"Denize köprü kurdu, hastaların elinden tuttu. Kuyruğa girip ilaç alıyorduk şimdi ilaçlar evin içine girdi. İmam hatipler kapalıydı açtı. Senle görüşmeyi çok istedim, Allah nasip etti. Rüyamda bile gördüm seni ay yıldızlı kıyafetin vardı üzerinde. Çok şükür görmeye geldim. Geldiğinde kete yaparım sana. Çabuk gel ölürüm falan bir daha görür müyüm seni?" Cumhurbaşkanı Erdoğan da neden gelmedi kete diyerek takıldı ve Alime Yavuz'a gelme sözü verdi.

 

Ayrıca Erdoğan, "Bayburt Gümüşhane'ye Havalimanı geliyor" yanıtını verdi.

7 terörist etkisiz hale getirildi Gündem Bakan Kurum açıkladı: En son 2008 yılında böyle bir kuraklık yaşandı Gündem AYM Başkanlığı seçimi için tarih belli oldu Gündem TSK gövde gösterisine hazırlanıyor Gündem