Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: CHP zihniyetine milleti yok sayarak bu ülkede siyaset yapılamayacağını AK Parti öğretmiştir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımlarında AK Parti olarak yaptıklarını anlattı ve CHP'ye yönelik "Milleti yok sayarak bu ülkede siyaset yapılamayacağını AK Parti öğretmiştir." dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulundu.

Erdoğan'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

AK Parti kurulduğu günden beri hep, takip eden değil takip edilen, örnek ve model alınan bir parti olmuştur.

Dış politikada, savunma sanayinde, sağlıkta, eğitimde, ulaştırmada, şehircilikte ve hayatın her alanında “böyle gelmiş böyle gider” düzenini biz kökten değiştirdik.

En azından zevahiri kurtarmak, üç beş fazla oy almak için bile olsa artık hiç kimse bu ülkedeki “sessiz çoğunluğu” görmezden gelemiyor.

Değişim söylemlerinin samimiyeti konusundaki tereddütlerimize rağmen, muhataplarını bu noktaya getirmek AK Parti’nin başarısıdır.

Tek parti devri vârisi CHP zihniyetine, bırakın milleti açıkça aşağılamayı, milleti yok sayarak bu ülkede siyaset yapılamayacağını yine AK Parti öğretmiştir.

Öğrenciler dersteyken çatı uçtu! Gündem Mehmet Aslantuğ milletvekili adayı oldu! Gündem Bakan Soylu bastonla görüntülendi Gündem İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu'ndan açıklama SEÇİM 2023