Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 248. saatte enkaz altından kurtarılan Aleyna Ölmez'i ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından enkaz altında kalan ve 248. saatte kurtarılan Aleyna Ölmez'i hastanede ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Aleyna ile enkazdan çıkarıldıktan sonra telefonla konuşmuştu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından enkaz altında kalan ve 248. saatte kurtarılan Aleyna Ölmez'i hastanede ziyaret etti.

ALEYNA ÖLMEZ İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ
Yaklaşık 5 gün önce Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş'ta depremden 248 saat sonra enkaz altından çıkarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez ile telefonda görüşerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Ağrın var mı kızım?” diye sorması üzerine Aleyna, “Çok hafif. Atlattım” yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise “Elhamdülillah. Biliyorsun, hastaların duası makbuldür. Senin ismin de çok güzel. Cumhurbaşkanlığında çalışma odamda senin bu isminle ‘Aleyna’ levhası var.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnşallah en yakın zamanda bir arada oluruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun kızım” dedi.

Aleyna da “İnşallah. Çok teşekkür ederim her şey için” dedi. 

İletişim Başkanlığı Dezenformasyon Bülteni yayımladı Gündem "Yeni can kaybı haberine dayanacak gücümüz kalmadı" Gündem Fazıl Say milyonların sesi oldu! Sürekli yapılan İstanbul depremi uyarına isyan etti Gündem Konya'da fay kırılırsa kaç büyüklüğünde deprem olacak? Uzmanı açıkladı! Gündem