Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunan muhabirle sohbet etmesi basında dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tam 6 yıl aradan sonra resmi ziyaret için Atina'ya gitti. Erdoğan'ın Yunan SKAI kanalının İstanbul muhabiri ile yaptığı ayaküstü konuşması Yunan basınında gündem oldu. İşte o sohbet...

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 yıl aradan sonra resmi ziyaret için gittiği Yunanistan’ın başkenti Atina'da temaslarına başladı.

Atina Elefterios Venizelos Havalimanı’na inişinin ardından Yunanistan Cumhurbaşkanlığı’na hareket eden Erdoğan, burada Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropoulou tarafından karşılandı. Görüşmenin ardından ziyaretçi defterini imzalayan Erdoğan, Yunanistan Cumhurbaşkanlığı'ndan Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis ile görüşeceği Maximos Sarayı'na yürüyerek geçti.

YUNAN MUHABİRİ GÖRÜNCE DURDU

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndan çıkarken, Yunan SKAI kanalının İstanbul muhabiri Manolis Kostidis ile karşılaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhabir ile kısa bir süre sohbet etti.

Yunan muhabir Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Hoş geldiniz' derken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da 'Hoş bulduk' diye cevap verdi ve muhabirin nasıl olduğunu sordu.

Erdoğan, Kostidis'e gülümseyerek 'Umarım güzel haberler hazırlarsın' dedi, Kostidis ise 'Elimizden geldiğince' şeklinde cevap verdi.

Merkez Bankası'ndan tarihi rezerv rekoru Ekonomi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Miçotakis Atina'da buluştu Dünya Milli Savunma Bakanlığı'ndan 2023 raporu Gündem İstanbul depreme hazırlanacak! Gündem