Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Mezuniyet Töreni! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Teröre vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terörü, ülkemiz için bir tehdit kaynağı olmaktan çıkartana kadar azim ve kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Mezuniyet Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle;

"Başta dereceye giren kardeşlerim olmak üzere; 2023-2024 akademik yılını başarıyla tamamlayan tüm evlatlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Vatanımızın dört bir yanında ve denizlerde görev yapan kahraman arkadaşlarınıza tüm güvenlik güçlerimize sevgilerimi gönderiyorum. Öğrencilerimizin ve ailelerimizin heyecanı ve sevincine şahitlik etmekten memnuniyet duyuyorum.

Eğitim hayatınız boyunca sizlere destek olan hocalarınıza komutanlarınıza teşekkür ediyorum. Sizleri fedakarlıkla büyüten ailelerinize şükranlarımı sunuyorum. Bugün 774 erkek 82 kadın 12 misafir olmak üzere 868 subay ile 3 bin 34 erkek 215 kadın astsubay öğrencimizi mezun etme mutluluğunu yaşıyoruz. Farklı branş uyruk ve rütbelerde 4 bin 117 evladımızı yeni görev yerlerine uğurluyoruz.

Omuzlarınızda sizleri görünce ellerini semaya açan, dua eden, kalbi huzur dolan aziz milletimizin emaneti var. Omuzlarınızda mazlum ve mahzun gönüllerin ağırlığı var.

Terörü, ülkemiz için bir tehdit kaynağı olmaktan çıkartana kadar azim ve kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz. Hukuka, kanuna riayet eden kimseyle sorunumuz yok ama hukukun dışına çıkanın, kendini devletten, kamu otoritesinden üstün görenin de gözünün yaşına bakmayız."

Metrobüste yangın paniği! Gündem Son 53 yılın en sıcak temmuz ayı Gündem Bakan Fidan duyurdu: Irak'a vize serbestisi Gündem Irak'la mutabakat zaptı imzalandı Gündem