Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ''asgari ücret 9 bin TL olacak mı?'' sorusuna yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı sonrası ''Asgari ücret 9 bin TL olacak mı?'' sorusunu yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, '' İnşallah hayırlı bir adım atıp neticeye varırız. Herkesin her söylediği ile adım atacak halimiz yok. Sırtımızda küfe var. Sırtında küfe olmayanlar rahat konuşur. Bizim sırtımızdaki küfe 85 milyonun taşındığı bir küfedir. Hepsini düşüneceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete ilişkin, '' İnşallah hayırlı bir adım atıp neticeye varırız. Herkesin her söylediği ile adım atacak halimiz yok. Sırtımızda küfe var. Sırtında küfe olmayanlar rahat konuşur. Bizim sırtımızdaki küfe 85 milyonun taşındığı bir küfedir. Hepsini düşüneceğiz.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan siyasi yasak kararını bakın nasıl karşılamış Gündem Üsküdar sahilde korkutan çökme 3. Sayfa Tanju Özcan: HDP istedi diye CHP'den atıldım Siyaset Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem