Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti teşkilatlarına yerel seçim talimatı! Kazanmanın sırrı 94 ruhunda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına yerel seçim için talimat verdi. Halkın CHP yönetimindeki belediyelerden hizmet alamadığı için dertli olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çalınmadık kapı kalmayacak. 21 yıllık tecrübeyi ilk günkü heyecanla birleştirerek hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz" dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı seçiminin kazananı Erdoğan, yerel seçimler için çalışmalara devam edileceğini dile getirdi. AK Parti teşkilatlarına açık talimat veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çalınmadık kapı kalmayacak" dedi.

"HİZMETLER İLK GÜNKÜ HEYECANLA DEVAM EDECEK"

AK Parti'nin 21 yıldır olduğu gibi hizmetlerine devam edeceğini belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hiçbirimizin zafer sarhoşluğuna kapılma hakkı yok. Tepeden bakma bizim partimizde yer bulamaz. Bize yakışan tevazudur. Anlayıştır, hoşgörüdür. 21 yıllık tecrübeyi ilk günkü heyecanla birleştirerek hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz. Bize bir adım atana biz koşarak gideceğiz. İstanbul'da kapısı çalınmadık, kalbi fethedilmedik kimseyi bırakmayacağız." şeklinde konuştu.

TEŞKİLATLARA AÇIK TALİMAT

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP yönetimindeki İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana'da yaşayan milyonlarca vatandaşın belediyelerden hizmet alamadığını vurguladı.

İstanbul'un esir alındığını belirten Cumhurbaşkanı, "Buradaki eksiklikleri gidermemiz lazım. Ülkemizin aydınlık geleceği için hep birlikte daha çok çalışacağız. Mahalli seçimlere sizden daha sıkı hazırlanmanızı bekliyorum. Bilhassa İstanbul'u esir alanların verdiği zararları gördükçe içimiz kan ağlıyor. Muhalefetin yönettiği diğer il ve ilçeler de aynı şekilde kan kaybediyor. Vatandaşımız da bu kötü gidişatı görmekte." ifadelerine yer verdi.

94 ruhunun büyütülmesi gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yerel seçimleri 30 yıl önceki seçimlerdeki gibi belediyecilikte yeni bir milat olacak. 94 ruhunu büyüterek fethet devrine son vereceğiz. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana başta olmak üzere hizmetsizlik girdabındaki illeri hizmetle tanıştıracağız. AK Parti İstanbul teşkilatındaki arkadaşlarıma güveniyorum. Rabbim yolumuzu açık etsin diyorum. Kutsal topraklardaki kardeşlerimizin ibadetlerinin kabul olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Mehmet Şimşek'in kayıp hocasıyla ilgili sıcak gelişme Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu Gündem Akkuyu Nükleer Santrali açıklaması Gündem Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu cevabı! Gündem