Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli Hatay Defne merkezli 6.4'lük depreme Kahramanmaraş'ta yakalandı

Hatay'ın Defne ilçesi merkezli 6.4 büyüklüğündeki deprem başta Adana olmak üzere yakın illerde şiddetini hissettirdi. Aynı günün daha erken saatlerinde Hatay'da olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli, daha sonra diğer bölgelere gitmek için hareket etti. Hatay merkezli 20.04'te meydana gelen depremde ise Kahramanmaraş AFAD Koordinasyon merkezindelerdi. Cumhur İttifakı liderlerinin depreme yakalandığı anlar toplantıya katılanlar tarafından kaydedildi.

6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerde en büyük hasarın yaşandığı Hatay bir kez daha sallandı. Saat 20.04'te Defne ilçesinde 6.4, 20.07'de ise Samandağ ilçesinde 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

DEPREME AFAD MERKEZİNDE YAKALANDILAR
Öte yandan deprem anında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş AFAD koordinasyon merkezinde bulunuyordu. Bir toplantı sırasında depreme yakalanan iki liderin o anları seyirciler tarafından kaydedildi.

Hatay'daki 6.4'lük deprem araç kamerasında Gündem Fay hattı geçiyordu: Ördekdede Mahallesi enkaza döndü! VİDEO Gündem Mehmetçik, ayakkabısı olmayan vatandaşa botlarını verdi Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem