Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den gece 02.00'de aslan muhabbeti! Dişi fil de lazım

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile arasında geçen bir telefon görüşmesini anlattı. Gece 02.00 sularında gerçekleşen sohbeti anlatan Şahin, sosyal medyada gündem oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Başkanım gece 02.00'de elimde aslan var. Sana nereden dişi fil bulayım" dediğini söyleyen Şahin, gazetecileri güldürdü.

Abone ol

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile arasında geçen bir telefon konuşmasını anlattı. Şahin'in anısı sosyal medyada viral oldu.

"GECE 2'DE ASLAN SOHBETİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini aradığını vurgulayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Aradı. 'Bize 4 tane aslan hediye ediyorlar. Kendi aramızda bakabilir miyiz konuştuk ama doğru olmadığına kadar verdik. Türkiye'de en uygun yer Gaziantep. Size göndersek bakabilir misiniz?' diye sordu." şeklinde konuştu.

Şahin ise "Cumhurbaşkanım bizde çok aslan kaplan var. Sistem çalışıyor. Hiç sorun yok. Emanet emin ellerde, biz onlara çok güzel bakarız." diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da "Ben talimat veriyorum o zaman. Ekipler bir araya gelsin." dedi.

GÜLDÜREN DİŞİ FİL CEVABI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbetlerinin şu ifadelerle devam ettiğini anlattı;

"'Ama Cumhurbaşkanım bize dişi fil lazım' dedim. Sayın Cumhurbaşkanımız da, 'Başkanım gece 2'de elimde aslan var. Sana nereden dişi fil bulayım. Sabah bakalım dişi fil var mı?' dedi"

İstanbul ve Ankara'da AK Parti'nin adayı kim olacak? Gündem Erdoğan'dan İstanbul'da alınan deprem tedbirlerine ilişkin flaş açıklama Gündem Suriye'nin kuzeyinde 3 terörist daha öldürüldü Gündem PKK'ya destek veren Kenan Otlu CHP Maltepe İlçe Başkanı oldu Gündem