Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında fenalaştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fenalaşması üzerine yayın kesildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu gece katıldığı Kanal 7-Ülke TV ortak canlı yayını sırasında fenalaştı. O anlarda yayın kesilmesi ile sevenleri korku dolu anlar yaşadı. Olay sosyal medyada TT oldu. Açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yoğun kampanya çalışmaları sebebiyle midemi üşütmüşüm. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum" dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu gece Kanal 7 ve ÜLke TV ortak canlı yayınına katıldı. Canlı yayın sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan rahatsızlandı. Daha sonra Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'ün çağrısıyla reklama gidildi.

Canlı yayının kesilmesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ne olduğu merak konusu olurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yayın sırasında nefes alıp verme sorunu yaşadığı gündeme geldi.

Canlı yayın bir süre sonra tekrar devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu görüldü.

"MİDEMİ ÜŞÜTMÜŞÜM" AÇIKLAMASI
Canlı yayına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her şeyden önce üzerinize afiyet, dün, bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı. Bu nedenle midemi üşütmüşüm. Hatta programı iptal etsek mi diye düşünmüştüm. Ama söz verdik ve geldik. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum." dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan yeni video... SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "eve dönüş" paylaşımı Gündem İstanbul’da kentsel dönüşüm açıklaması: 1.5 milyon yapı yenilenecek Gündem Cevdet Yılmaz kabinede olacak mı? SEÇİM 2023