Cumhurbaşkanı Erdoğan: Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere yerel seçimlerde zafere koşacağız

AK Parti 22. Kuruluş Yıldönümü Programı'nda yerel seçime dair mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "7 ay sonrada yerel seçimlerde zafer koşmaya var mıyız? İstanbul'un Ankara'nın hali ortada. Buraları pırıl pırıl yeniden sahiplerine kazandırmak için çok çalışacağız." dedi.

Abone ol

AK Parti 22. Kuruluş Yıldönümü Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimlere dair mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere zafere koşacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ifadeleri şöyle;

"7 ay sonrada yerel seçimlerde zafer koşmaya var mıyız? İstanbul'un Ankara'nın hali ortada. Buraları pırıl pırıl yeniden sahiplerine kazandırmak için çok çalışacağız. Mahalli idareler seçimlerinde de milletim geleceğine el koyacaktır. Milletimiz muhalefetin beceriksiz yönetimleri elinde yıllarını kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilikle buluşturacaktır. 31 Mart seçimlerinde kazanan Türkiye olacak."

Boğaz gemi trafiğine açılıyor Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye güneş gibi doğduk Gündem Kur'an-ı Kerim yakılması eylemiyle ilgili yeni gelişme Gündem Bir PR uğruna ya Beşiktaş ne saçmalıklar yaşanıyor! Gündem