Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz'un 8. yılında önemli açıklamalarda bulundu

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Şehitler Makamı'nı ziyaret ederek burada Kur'an-ı Kerim tilaveti yaptı. Ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan, "15 Temmuz'a 'oyun' diyenleri, 'tiyatro' diyenleri, utanmadan 'danışıklı dövüş' diyenleri de kıyamete kadar affetmeyeceğiz." dedi.

Abone ol

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, FETÖ'nün darbe girişiminin akamete uğratılmasının 8. yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bulunan "15 Temmuz Şehitler Makamı'nı ziyaret etti.

Şehitler için Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan ziyarette, Cumhurbaşkanı Erdoğan da Kur'an-ı Kerim okudu.

"HAFIZAMIZA KAZINAN O SAHNELERİN HİÇBİRİNİ UNUTMADIK VE UNUTMUYORUZ"

Şehitler için dua edilmesinin ardından, konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti;

Sevgili İstanbullular, şehitlerimizin yakınları, kahraman gazilerimiz sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. senesindeyiz. Yine tek yürek tek bilek olarak bir aradayız. Meydanlara koşan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Sadece köprü üzerinde 34 vatandaşımızı şehit verdik. Hafızamıza kazınan o sahnelerin hiçbirini unutmadık ve unutmuyoruz.

Milletimizin çıplak elleriyle tanklara ve ölüm kusan silahlara karşı verdiği destansı mücadeleyi büyük bir iftiharla hatırlıyoruz.

İnsan bir kere ölür. Adam gibi ölür diyen milli irade kahramanlarını şükranla anacağız. Şehitlerimizin kahramanlıklarını dilden dile anlatacağız.

"TİYATRO DİYENLERİ KIYAMETE KADAR AFFETMEYECEĞİZ"

15 Temmuz'a 'oyun' diyenleri, 'tiyatro' diyenleri, utanmadan 'danışıklı dövüş' diyenleri de kıyamete kadar affetmeyeceğiz.

Bu millet istiklaline dokunan her oyunu nasıl bozmuşsa bozmaya devam edecektir. Şehitlerimizi unutmadığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

"Yeni yüzyılda FETÖ’nün ayakta kalma şansı yoktur" Gündem 65 merkezde maksimum sıcaklık yaşandı! Haziran ayında 53 yıllık rekor kırıldı Gündem Siyasilerden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı Gündem Kahramanmaraş'ta patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu kamerada Gündem