Cübbeli Ahmet'ten Cemal Enginyurt'a tepki! Senin adın Arapça, git değiştir

Kamu oyunca Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 'günaydın' tartışmasını Meclis'e taşıyan Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt'a tepki gösterdi. Ünlü, "Ben Türk oğlu Türk'üm" diyen Enginyurt'a "Senin adın bile Arapça. Git adını değiştir" diyerek tepki gösterdi.

Abone ol

Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt geçtiğimiz hafta Meclis'te Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın sözlerini hedef aldı. Enginyurt'a cevap ise Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den geldi.

Cübbeli Ahmet'ten Cemal Enginyurt'a adını değiştir tepkisi

"BEN TÜRK OĞLU TÜRK'ÜM"

Enginyurt Meclis’te yaptığı konuşmada Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın "Günaydın demeyin” sözlerini eleştirmişti.

Enginyurt, "Biz millet aç diyoruz sizin Diyanet İşleri Başkanı’nız ‘Günaydın demeyin’ diyor. Ne diyeceğiz ya? Bunun neyinden rahatsız oldunuz? Ben Arap mıyım ya? Ben Türk oğlu Türk’üm" demişti.

"SENİN ADIN BİLE ARAPÇA"

Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medya hesaplarından yaptığı konuşmanın bir bölümünü yayınladı.

Ünlü, Enginyurt’u hedef alarak, “Senin adın bile Arapça, adın Cemal. Cemal, güzellik demek. Ben de bundan sonra sana Güzellik Enginyurt diyeceğim. Adını değiştir çabuk” dedi.

İYİ Parti'nin programının ardından çöp yığınları kaldı Gündem İstanbul Maltepe'de orman yangını Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Büyük Taarruz' paylaşımı Gündem İSKİ'den abonelerine su tasarrufu çağrısı Gündem