Çorum'da kamyon devrildi: 3 yaralı

Alaca ilçesinde devrilen kamyonda 3 kişi yaralandı. Olay yerine hızla müdahale eden ekipler, yaralıları kurtardı.

Abone ol

Çorum'un Alaca ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, devrilen bir kamyonda 3 kişi yaralandı.

OLAYIN DETAYLARI

Ömer K. yönetimindeki 06 DFJ 617 plakalı kamyon, Alaca-Sungurlu kara yolu üzerindeki Boğazkale yol ayrımında kontrolden çıkarak devrildi. Kazanın sona ermesinin ardından, sürücüsü Ömer K. ile birlikte Sezai A. ve İhsan K. kamyonun ön kısmında sıkıştı.

HIZLA MÜDAHALE

Olayın hemen ardından çevredekiler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye görevlileri ve çevredeki bir şantiyeye ait iş makinesi yardımıyla yaralılar sıkıştıkları yerden kurtarıldı.

YARALILARIN DURUMU

Kurtarılan yaralılar, sağlık görevlileri tarafından Sungurlu Devlet Hastanesi ve Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Çorum'un Alaca ilçesinde, kontrolden çıkarak devrilen kamyonda sıkışan 3 kişi yaralandı. Olay yerine jandarma, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Iğdır Valisi Ercan Turan Tekelti Dağı’na tırmandı Gündem Sinan Ateş davasında karar Gündem Türkiye'nin Yenilenebilir Enerji Potansiyeli Ekonomi Gece boksör gündüz muhtar Gündem