CHP'li Mustafa Adıgüzel'den Esenyurt'ta DEM'le yapılan kent uzlaşsına güzelleme

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Esenyurt'ta CHP-DEM işbirliğini öven Adıgüzel, "Bununla ilgili kazanma adına ona daha yakın adayları koymak bir kent uzlaşısı aramak neden kötü olsun?" dedi.

Abone ol

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte işbirlikleri de bir bir ortaya çıkıyor. CHP ve DEM Parti'nin Esenyurt'ta yaptığı işbirliği, kamuoyunda rahatsızlıklara sebep olurken, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel'den 'kent uzlaşısı'na övgü geldi.

"KAZANMAK ADINA KENT UZLAŞISI ARAMAK NEDEN KÖTÜ OLSUN?"

Adıgüzel açıklamasında,

Kürtlerden oy istemek, İstanbul’da oy istemek veya Kürt nüfusunun olduğu yerlerde oy istemek genel seçimde uzlaşma adı altında yürür, yerel seçimde adı kenttir kent uzlaşısı olur. Sen adayını Kürt seçmenin de oy vereceği ya da sosyalist seçmenin de sol düşünceye sahip ya da mütedeyyin kesime, sağ seçmene daha uyar adaylarla seçtiğimiz oluyor bununla ilgili kazanma adına ona daha yakın adayları koymak bir kent uzlaşısı aramak neden kötü olsun?

 dedi.

İzmirli seçmen: CHP çöp de koysa ona oy veririz Gündem CHP'li patronu seçim telaşı sardı Gündem Ayinesi İş'le yeni bölümde Çankaya Gündem Hamza Dağ'dan tarım müjdesi Gündem