CHP'li Faik Öztrak'ın yüzü düştü! Sözcü TV'de hiç beklemediği sözler! Kahkaha atarak söylediler: Siyasetteki gibi koltuklara yapışıp kalıyorlar

14-28 Mayıs seçimlerinden hezimetle ayrılan CHP'de hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Recep Tayyip Erdoğan karşısında aldığı yenilgiler nedeniyle eleştirilen Kemal Kılıçdaroğlu koltuğu bırakmazken Ekrem İmamoğlu 'değişim' çıkışını sürdürüyor. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 'topyekün değişim' diyerek CHP içerisinde bir isyan İmamoğlu'nu hedef alarak "Belediye başkanlarımız işini yapacak." demişti. Öztrak bugün katıldığı televizyon programında hiç beklemediği bir konuşmayla karşı karşıya kaldı.

Abone ol

28 Mayıs seçimlerinden ağır yenilgiyle ayrılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti tabanı ve seçmenlerden yöneltilen 'istifa et' çağrılarına kulak tıkadı. 

Partisinin yönetimini kendi keyfine göre yeniden dizayn eden CHP lideri, 4 Haziran öncesi göreve getirilen tüm danışmanları da kapının önüne koydu.

CHP içerisinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in başını çektiği gruplar, 'topyekün değişim' çağrısı yaparak Kılıçdaroğlu'na 'koltuğu bırak' mesajı verdi. CHP lideri ise bu taleplere de kulak tıkadı.

Öztrak'tan 'değişim' sorusuna 'düzen devam edecek' yanıtı:

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Kılıçdaroğlu'na yöneltilen 'istifa' çağrılarına değindi. İmamoğlu ve Özel'in 'değişim' çağrılarına yanıt veren Öztrak, "CHP'de değişimin nasıl gerçekleşeceği bellidir. Genel Başkanımız kendi iradesi dahilinde gerçekleştireceği değişimi yapmış, MYK'sını değiştirmiştir. Kongre takvimini başlatarak örgütlerde değişimin önünü açmıştır" ifadelerini kullanmıştı.

CHP'Lİ FAİK ÖZTRAK'IN YÜZÜ DÜŞTÜ!

CHP'de altı dönemdir milletvekilliği yapan ve parti yönetiminde söz sahibi olan Faik Öztrak, katıldığı Sözcü TV canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sohbet sırasında Türk-İş'teki seçimlere değinen sunuculardan Saygı Öztürk'e yanıt veren gazeteci Deniz Zeyrek, "Orada da siyasetteki gibi koltuklara yapışıp kalıyorlar, delege sistemi de belli olduğu için değiştirmek kolay olmuyor." ifadelerini kullanınca Öztrak'ın yüzü düştü.

Hafif gülümseyerek başını öne eğen Öztrak'ın halleri dikkat çekti. Öztrak'ın bozulduğunu gören sunucular apar topar konuyu değiştirdi.

DEĞİŞİM İSTEYEN İMAMOĞLU'NA: BELEDİYEDE İŞİNİ YAP


 Öztrak, daha önce öilletin sesi olmaya devam edeceklerini dile getirerek "Partimizin eksiklerini giderme, yenilenme ve değişim sürecinin en sağlıklı şekilde gerçekleşmesi için gereken her şeyi yapacağız." demişti.


İl kongrelerinin sona erip Parti Meclisi kurultay tarihine karar verinceye kadar genel merkez, Meclis grubu ve belediye başkanlarının kendi işlerine yoğunlaşacağını belirten Öztrak, şunları kaydetti:

"Üyelerimiz, delegelerimiz işini yapacak. Örgütümüzü, genel merkezimizi ve tüzüğümüzü yenileyecek yapıyı büyük bir olgunlukla inşa edecek. Meclis grubumuz işini yapacak. Millet adına iktidarı denetleyecek. Milletin derdine derman olacak yasaları Meclisin gündemine taşıyacak. Milletvekillerimiz tatil demeden sahada olacak. Örgütümüzle birlikte mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev çalışacak. Belediye başkanlarımız işini yapacak. Eserleriyle, halk içinde çalışmalarıyla yerel yönetim seçimlerine hazırlanacak. Partimiz için en güvenli liman CHP delegelerinin sinesidir."

Gelecek Partisi 'Kılıçdaroğlu gitmesin' diyor Gündem Fatih Portakal: Kemal Bey artık insanlara umut vermiyorsunuz Gündem Ağıralioğlu parti kuracak mı? Gündem Makam odasında kalp krizi geçirdi Gündem