CHP’li eski vekil Hurşit Güneş’ten Halk TV'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy veren seçmene hakaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye oy verenlerin sokak röportajlarında yapmış olduğu konuşmaya yönelik eleştiride bulunan Şirin Payzın'ın "Anadolu insanı 'Bu işi çözerse, Erdoğan çözer' diyor" demesi üzerine CHP Kocaeli eski Milletvekili Hurşit Güneş, “Nereden çözecek, adam cahil” diyerek karşılık verdi.

Abone ol

Halk Tv’de Şirin Payzın’ın moderatörlüğünü yaptığı “Sözüm Var” adlı yayında seçim öncesi sokak röportajları masaya yatırıldı.

Programa, CHP’den bir kez daha milletvekili adayı olmak isteyen ama partisi tarafından aday gösterilmeyen CHP eski Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş konuk oldu.

Medyayı yandaşlıkla suçlayan Şirin Payzın, Biz mesela sokak röportajlarında ne gördük? İnsanlar Anadolu’da TRT izliyor. Zaten medyanın yüzde 99’u yandaş. Ve onları dinliyorlar. Mecburen böyle… Havaalanlarında bile kendi kanalları açık. İşte AHaber, ASpor, ‘A’ bilmem ne? Ne kadar ‘A’ varsa, başka kanallar yaşamıyor. Dolayısıyla sokak röportajlarında hep 'Bu işi de çözerse, Erdoğan çözer' deniliyor." dedi.

KIZDIRAN 'CAHİL' YORUMU
Bunun üzerine CHP'li Hurşit Güneş, "Nereden çözecek, adam cahil" yorumunu yaptı.

Güneş’in hakareti sosyal medyada gündem oldu. Çoğu kullanıcı olan Hurşit Güneş’e "Sensin cahil" cevabını verdi.

Yatırımcıya skandal çağrı! Gündem Can Ataklı kin kustu Gündem İhsan Aktaş: TKP ve TİP sosyete partileri Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi çekemeyen anten taksın! Gündem