CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun ev kadınlarını küçümseyen "Kadınlar statüsünde demeyelim" sözlerine AK Parti'den kınama

Yerel seçim için geri sayım devam ederken adaylar sık sık açıklamalarda bulunuyor. İsmail Küçükkaya'nın programına konuk olan ve orada değerlendirmelerede bulunan CHP'li Ekrem İmamoğlu, ev hanımlarını küçümsedi. Küçükkaya'nın "Kadınlar çok AK Parti’ye oy veriyor diye bir analiz yapılmış." sözlerine İmamoğlu, "Ev kadınları daha çok oy veriyor. Kadınlar statüsünde demeyelim." dedi. AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Saliha Demirer, İmamoğlu'nun bu sözlerini kınadı.

Abone ol
  • 31 Mart'a geri sayım devam ederken adaylar tanıtım ve reklam çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

  • Bu kapsamda İsmail Küçükkaya'nın programına konuk olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ev kadınlarıyla ilgili skandal açıklamalara imza attı.

  • Ev kadınlarını hiçe sayan İmamoğlu, İsmail Küçükkaya'nın "Kadınlar çok AK Parti’ye oy veriyor diye bir analiz yapılmış." sözlerine verdiği "Ev kadınları daha çok oy veriyor. Kadınlar statüsünde demeyelim." yanıtıyla şaşkına çevirdi.
  • İmamoğlu'nun bu sözlerine AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Saliha Demirer'den tepki geldi.

"CHP ZİHNİYETİNİN BİR GÖSTERGESİ"

  • İmamoğlu'nu kınayan Demirer, şu açıklamada bulundu:
AK Parti, kadınları tasnif etmediği için her zaman sandıklarda kadınların oyunu alıyor. Bu tasnif CHP zihniyetinin bir göstergesidir. Bunu CHP tarihinin her aşamasında maalesef görüyoruz. 31 Mart seçimlerinde de kadınları ayrıştıranlara karşı kadınlarımız; ev hanımları, iş kadınları veya farklı meslek, inanç, memleket farketmeksizin; her zaman olduğu gibi AK Partimizin ve İBB adayımız Murat Kurum’un yanında olacaktır. CHPli İBB Başkanının ev kadınlarını küçümseyen tavrını ise kınıyorum.
İstanbul çilesine bir de bozuk asansörler eklendi! Vatandaş yine mağdur Gündem Destici'nin hastane odasından fotoğraf geldi Gündem Ekrem İmamoğlu itiraflarına devam ediyor Gündem BİLGİLERİ MOSSAD'A SATAN 7 AJAN YAKALANDI Gündem