CHP'den fondaş basın Halk TV ve Sözcü TV'ye sert tepki! Kimse partiyi karıştırmaya kalkmasın

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hüsrana uğrayan CHP'de gerilim bitmek bilmiyor. Halk TV ve Sözcü TV'nin partisi tarafından fonlandığını itiraf eden CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, söz konusu basın organlarının CHP'yi karıştırmak için çalıştığını dile getirerek tepki gösterdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun genel başkanlık yürüyüşünü de hedef alan Erol, "Bunlar ihanet çetesi arkadaşlar. Hiç kimse, o büyükşehir belediye başkan adayı, grup başkanvekili, genel başkan adayı reklamı yapmasın" dedi.

Abone ol

CHP'nin fonladığı Halk TV ve Sözcü TV'nin son dönemdeki yayın politikası partiyi huzursuz etti. CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, söz konusu medya organlarının partisi tarafından fonlandığını itiraf etti.

İHANET ÇETESİ

CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun değişim çağrılarıyla genel başkanlığı istemesini de Halk TV ve Sözcü TV'nin kışkırtmalarıyla gerçekleştiğini vurguladı.

CHP'li Erol yaptığı açıklamada, "28 Mayıs süreci tamamlandıktan sonra biz neleri yaşadık çok dikkatli izlememiz lazım. Bütün eleştiri okları Genel Başkanımıza ve CHP'nin içine yöneltildi. Sanki Kemal Kılıçdaroğlu tek suçluymuş gibi onu suçlamaya başladık. Bunu Halk TV ve Sözcü TV için söylüyorum. İhanet çetesi arkadaşlar." ifadelerine yer verdi.

CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol

"BELEDİYE BAŞKANLARIMIZI KIŞKIRTIYORLAR"

İki yayın organının CHP tarafından fonlandığını, "Parayı CHP'den alıyorlar" diyerek itiraf eden CHP'li Erol, "Genel başkanını, milletvekillerimizi, büyükşehir belediye başkanlarımızı kışkırtarak parti içinde sorgulama yaratmaya çalışıyorlar." dedi.

EKREM İMAMOĞLU'NA VETO

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Genel Başkanlık için kolları sıvamasını da fondaş medyaya bağlayan CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol "Hiç kimse partinin içini karıştırmaya kalkmasın. Hiç kimse, o büyükşehir belediye başkan adayı, yok grup başkanvekili, genel başkan adayı reklamı yapmasın" şeklinde konuştu.

Bahçeli: Türkiye, Fransa'ya benzemez Gündem Türkiye ve Mısır'dan ilişkilerde yeni adım! Gündem Taşınmazların noterliklerde satılması işlemi bugün başlıyor Emlak Haziran'da 65 terörist etkisiz hale getirildi Gündem