CHP'deki kriz giderek büyüyor! Kılıçdaroğlu 'Vefa Ödülleri' programına katılmadı

CHP'deki kavga derinleşerek büyüyor. Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu arasındaki kavga 'Vefa Ödülleri' gecesine yansıdı. Her yıl düzenlenen CHP Beylikdüzü Vefa Ödülleri Töreni'nin altıncısına CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılmadı.

Abone ol
  • Cumhuriyet Halk Partisi'nde Genel Başkan Özgür Özel, Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu merkezli kavga partinin her organizasyonuna yansıyor.

VEFA ÖDÜLLERİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

  • Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beylikdüzü İlçe Örgütü tarafından her yıl düzenlenen CHP Beylikdüzü Vefa Ödülleri Töreni'nin altıncısı, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

  • Ödül törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İl Başkanı Özgür Çelik ve CHP'nin eski Genel Başkanlarından Altan Öymen ve partinin ağır toplarından eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın gibi isimler katıldı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU KATILMADI

  • Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise söz konusu toplantıya katılmadı.

  • Kılıçdaroğlu daha önce de CHP'nin aday tanıtım toplantısına katılmamıştı.

KENDİ TERCİHİ Mİ?

  • Kemal Kılıçdaroğlu'nun söz konusu toplantıya davet edilip edilmediği merak konusu oldu.

AZ KATILIM PERDELENDİ

  • Öte yandan Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı CHP Vefa Ödülleri törenine ilgi yetersiz olduğu için salondaki boşluklar perde çekilerek gizlendi.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas Salı günü Türkiye'ye geliyor Dünya Kırklareli'nde aday gösterilmeyen CHP'li Türker'e şantaj iftira ve tehdit! Gündem Boğaz, trafiğe kapatıldı Gündem İki bakanlıkta atama ve görevden almalar oldu Gündem