Enver Aysever Tuncay Özkan'ı komploculukla suçladı: Özkan vekil olmak için yalvardı

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun farklı yenilgisinin ardından CHP Genel Merkezi'nde hareketli saatler yaşanıyor. Gazeteci Bahar Feyzan'ın seçim günü CHP Milletvekili Tuncay Özkan'ın parti binasındaki hareketlerini anlatmasının ardından bugün de Enver Aysever, Özkan ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Aysever, Kılıçdaroğlu'nun Özkan'dan kurtulmak istediğini ancak Özkan'ın milletvekili olmak için yalvardığı ifade etti.

Abone ol

Türkiye, 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 49.5 oy oranı ile Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na 2.5 milyon civarında oyla fark attı.

Kılıçdaroğlu'nun yenilgisi sonrası CHP Genel Merkezi'nde hareketli günler yaşanıyor. 

Seçim sistemleri eleştirilere neden olan CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'i görevinden aldı.

Seçim sonuçlarını gören CHP'ye yakın isimler, alınan yenilgiden dolayı CHP Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Tuncay Özkan'ı da sorumlu olarak gösterdi.

Gazeteci Bahar Feyzan, geçtiğimiz günlerde başarısızlığın sebebinin Tuncay Özkan olduğunu söylerken, "Seçim akşamı belediye başkanlarına yaptığı şeyi buradan anlatmayacağım. Çünkü ayıp olur. Mansur Bey ve Ekrem Bey'e duyduğum saygıdan dolayı anlatmayacağım. Ayıp olur." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Merkezi'nde oy sayımlarının başladığı ilk saatlerde "kazanıyoruz" havasının başladığını söyleyen Feyzan, "Meğer CHP'nin 20 bin kadar sandıkta görevlisi yokmuş ki hangi veriyi paylaşsınlar. Baştan zaten organize olamamışlar. Gidiyorsunuz oraya gazeteci olarak, orada dönen tiyatroyla salak yerine konuluyormuş gibi hissettim. 'Abi biz kazandık ya, biz kazandık' diye gelen bir ekip var. Tuncay Özkan geliyor, insanlarla anormal lakayıt bir şekilde iddialara giriyor, 'ya yüzde 52 yazabilirsiniz' filan diye atıp tutuyor oradan. Hani Tuncay Bey, hani 52'ydi. Bu kulaklar bunu duydu. Milletin iradesiyle dalga geçildiği bir şeydi" dedi.

KILIÇDAROĞLU KURTULMAK İSTEDİ
CHP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Enver Aysever ise bugün Tuncay Özkan ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TUNCAY ÖZKAN YALVARDI
Sosyal medya adresinden video paylaşan Aysever, "Tuncay Özkan Engin Özkoç ile birlikte ortak. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özkan'ı milletvekili yapmak istemediğini biliyorum. Kurtulmak için bunu istemiyordu. Sanırım Engin Özkoç devreye girdi belki başkaları da girdi. Tuncay Özkan milletvekili olmak için yalvardı. Hadi yalan desin!" dedi.

ÖZKAN KOMPLO KURUYOR
Aysever, Özkan'ı komploculukla suçlarken "Şimdi vefasızlık yapmanın yanı sıra komplo kuruyor. Nerden biliyoruz Özkan'ın komploculuğunu daha önceki yoldaşlarını satmasından biliyoruz. Bence bugün o gündür. Sevgili Merdan Yanardağ, Kerimcan Kamal, Tuncay Mollaveisoğlu; Tuncay Özkan'ın size attığı kazıkları söyleyin. Bu millet için söyleyin bu halk için söyleyin. Orada yaptığı organizasyonun boyutlarını anlamak için söyleyin. Kılıçdaroğlu her şeyi doğru yapmadı ama Allah'ınızı severseniz size soruyorum arkadaşlar Levent Gültekin dediklerini hak ediyor mu Kılıçdaroğlu? Ya da memleketimiz hak ediyor mu? Bugün anlattıklarımı başka yerden duyamazsınız." ifadelerini kullandı.

Skandal açıklamaları sonrası Belçikalı Bakan'a Ankara'dan art arda tepkiler SEÇİM 2023 'CHP Genel Başkanı zehirli bir siyaset diline sarılmaktadır' Gündem Bahçeli'den depremzedelere yapılan hakaretlere tepki Gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den depremzedelere hakaret edenlere sert tepki! Gündem