CHP Sözcüsü Faik Öztrak PKK'nın itiraf ettiği bombalı eylem hakkında konuştu! Ankara saldırısında hükümeti suçladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Öztrak, terör örgütü PKK'nın itiraf ettiği Ankara'daki saldırı için, "Saray'ın iki seçim arasında sıkıştığında terör kartına nasıl sarıldığı hala hafızalarımızda." dedi.

Abone ol

Türkiye bir kez daha PKK terör örgütünün hain saldırısı ile karşı karşıya geldi.

Kayseri'de 6 aylık bir bebeği babasız bırakan 2 cani, öldürdükleri 24 yaşındaki veterinerin ticari aracıyla Ankara'ya geldi.

Burada İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü kapısındaki polisleri hedef alan hain PKK'lılardan biri kendini patlattı diğeri polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

ÖZTRAK'TAN AKILALMAZ İMA

Saldırıya ilişkin soruşturma ve çalışmalar devam ederken partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen CHP Sözcüsü Faik Öztrak, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Öztrak, hain saldırının hükümetin kontrolü altına gerçekleştirildiği gibi akılalmaz ve çirkin bir imada bulundu.

Öztrak, şöyle konuştu:

Sarayın sıkıştığında iki seçim arası terör kartına nasıl sarıldığı, seçmeni özgürlük ile güvenlik arasında, canı ile malı arasında nasıl tercih yapmaya nasıl zorladığı, hala milletimizin hafızalarındadır. O nedenle bu saldırının bir an evvel bütün yönleri ile aydınlatılmasını bekliyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Tokayev ile görüştü! Gündem Kuvvetli yağış dereyi taşırdı Gündem Selçuk Bayraktar'dan Karabağ mesajı Gündem PKK'ya operasyon! Affetmeyeceğiz Gündem