CHP Lideri Özgür Özel Bursa Harmancık'a Vosvos'la gitti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Harmancık ilçesine vosvos ile gelerek seçilen belediye başkanlarını tebrik etti.

Abone ol

Bursa Harmancık'a giden CHP lideri Özgür Özel dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Özel ilçeye, dağ yolundaki karavancılardan emanet alıp kendi kullandığı, üstü açık klasik otomobil vosvosla geldi.

Özel "Birileri istiyor ki kavga olsun. Biz elbette kavga ederiz. Ama Tayyip Bey'le, Devlet Bey’le onlar istiyor diye kavga etmeyiz. Kimlik kavgası yapmayız. Bizim onlarla vereceğimiz kavga, emeklinin en düşük emekli maaşının, emekliyi geçindiremeyen 10 bin liralık maaşın kavgasıdır" dedi.

"BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZLA KUCAKLAŞIYORUZ"

CHP'den seçilen belediye başkanlarının kendilerini ve yakınlarını değil memleketlerini ve seçildikleri belediyeleri düşündüğünü söyleyen Özel, "Bursa'nın dağ ilçelerindeki CHP belediyelerini öyle bir noktaya getireceğiz ki CHP'de olmayan belediyeleri de bir sonraki seçimde kazanacağız. Dağ ilçelerini de kazandığımızda Türkiye'de kazanacak. Biz Recep Tayyip Erdoğan veya Devlet Bahçeli ile tartışırız. Ancak kimlik tartışması yapmayız. Bizim onlarla vereceğimiz tek kavga emeklinin maaşının, asgari ücretin çiftçilerin kavgasıdır. Cumhuriyet Halk Partisi her geçen gün oylarını yükseltiyor. Şu anda birinci partiyiz. Biz kavga etmek için değil yüz güldürmek için geliyoruz. Biz bütün vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi'nin ne cami, ne cemevi, ne inançla, ne de Alevilikle bir sorunu yoktur" şeklinde konuştu.

'Somali tezkeresi' TBMM'de kabul edildi Gündem Marmaray'da sessiz feryat! Gündem Yunanistan attı Türkiye’ye kurtardı Gündem Özel'in tepkisi sonrası Metin Feyzioğlu’nun görev yeri değiştirildi Gündem