CHP lideri Özel'den Meral Akşener'e cevap: Canı sağ olsun, ablamdır

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Bana abla mabla demeyin, istemiyorum" sözlerine ilişkin "Genel Başkan'ıma cevabım iki kelime: Canı sağ olsun, ablamdır. Eski dosttan düşman olur mu?" dedi.

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'da konuştu. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e cevap veren Özel, "Abla diyeceğim ama dün 'Abla mabla demeyin' demiş. Cevabım iki kelime. Canı sağ olsun, ablamdır. Eski dosttan düşman olur mu?" dedi.

Akşener'in CHP'nin Balıkesir'deki mitinginde açılan afişle ilgili söylediklerine ilişkin bugün bütün medyanın kendisinden bir cevap alabilmek için peşinde olduklarını kaydeden Özel'in açıklamaları şöyle;

Ben muhalefete muhalefet etmedim. Muhalefet liderlerine hakaret etmedim. Abla diyeceğim ama dün 'Abla mabla demeyin' demiş. İstedikleri kadar germeye çalışsınlar ama eski dosttan düşman olmaz. Atatürkçü ve vatansever insanlar birbirine kötülük yapmaz, birbirine çelme takmaz. Biz gönlünde gözünde güneş olan herkesi çok seviyoruz biz biriz beraberiz. İyi insanlar, sosyal demokratlar, yalandan dolandan bıkanlar birleşirse birleşe birleşe kazanacağız. Cevabım iki kelime. Canı sağ olsun, ablamdır. Eski dosttan düşman olur mu?
Turgut Altınok'tan emeklilere müjde Gündem Fatih Erbakan Konya'da meydanları dolduramadı! Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB Başkanı türlü pazarlık peşinde Gündem Seçim malzeme torbaları teslim edildi Siyaset