CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den HDP ve Akşener açıklaması

Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtlayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, yakın zamanda HDP'yi ziyaret edeceklerini söyledi. Özel, Demirtaş ve Meral Akşener'in nezaket dilinin de önemli olduğunun altını çizdi.

Abone ol

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Habertürk'te açıklamalarda bulundu. Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtlayan Özel, 6'lı Masa'da çıkan kriz ve sonrasına ait ayrıntıları anlattı. Özel ayrıca partisinin HDP'yi ziyaret edeceğini de söyledi.

"Çok uzak olmayan tarihte HDP'yi ziyaret edeceğiz." diyen Özel, Demirtaş ve Meral Akşener'in nezaket dilinin de önemli olduğunu belirtti.

Özel'in açıklamaları şöyle;

"İşin zor kısmı geride kaldı. Ben zaten bu liderlerin böyle durum dışında birbirine ne kadar nezaketli olduklarını, kadrolarına nasıl aşıladıklarına bire bir yaşadık. Yine türbülans olabilir ama daha hafif olur. HDP'yi ziyaret olası. Olası deyince olmayası diye de soran olabilir. Sayın genel başkan hiçbir partiyi ötekileştirmeden hepsini ziyaret edecek. HDP'yi de ziyaret edecek. Diğer partilere de ziyaret edecek.

"AK PARTİ'YE HELAL OLAN CHP'YE HARAM OLMAZ"
İki liderin Türkiye'de 2023 yılında. Bir tanesinin hapiste olması olacak iş değil. Sayın Demirtaş çok iyi iletişim yürütüyor. Sayın Akşener ile sayın Demirtaş'ın nezaket dilini terk etmeden. Bahçeli ve Erdoğan diliyle değil Demirtaş dili ve Meral hanım diliyle konuşulursa buradan Türkiye kazanır. Masada olanlar bakanlıkları paylaşır. HDP'ye bakan verilemez demem. Bu ittifakın nasıl bakan çıkaracaklarını yazıdık. HDP'nin yetkili kurulları var, demokrasi ittifakları var. AK Parti'ye helal olan CHP'ye haram olamaz. Bunlar yapınca aferin, biz yapınca şey. O Türkiye geride kaldı."

Özgür Özel'den İmamoğlu ve Yavaş açıklaması Gündem Ümit Özdağ'dan İYİ Parti iddiası Gündem Depremin ardından o ilde alarm Gündem İstanbul'un ardından Ankara'da da tahliye başlatıldı Eğitim