CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü: İyi ki Erdoğan var

Geçtiğimiz ay hayatını kaybeden CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, 6 Mart'ta Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak duyurulan Kemal Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü. Kılıçdaroğlu'nun kendinden başka aday çıkmasını önlemeye çalıştığını ifade eden Baykal, "İyi ki Erdoğan var da demokrasimizi yaşatabileceğiz" dedi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6 Mart günü Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasının yankıları sürüyor. Büyük krizler sonucu adayını belirleyen Millet İttifakı'nı partililerden destekleyen olduğu kadar karşı çıkanlar da var.

Bunlardan biri de 11 Şubat'ta hayatını kaybeden CHP'nin 4'üncü Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Adlı Baykal. 

31 Ekim 2022 tarihinde yaptığı Twitter paylaşımı ile CHP'den istifa ettiğini duyuran Baykal, muhalefet kanadına sık sık eleştiri yapar hale geldi. Baykal son olarak Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Kılıçdaroğlu'nu adeta topa tuttu.

Kılıçdaroğlu'nun seçime tek aday gitmek için uğraştığını belirten Baykal, Erdoğan'ı demokrasiyi benimseyen bir lider olarak ifade etti.

"İYİ Kİ ERDOĞAN VAR"
Baykal, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Kılıçdaroğlu'nun çoklu ittifak bloku türlü vaatlerle, kendinden başka aday çıkmasını önlemeye çalışıyor. İyi ki Erdoğan var da demokrasimizi yaşatabileceğiz. O da olmasa oluşan acaip blok tüm sesleri susturacak ve seçime tek aday girmesine izin verecek."

Mithat Sancar'dan CHP ziyareti açıklaması: "Millet ittifakıyla görüşeceğiz" Gündem İmamoğlu cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi hakkında ilk kez konuştu SEÇİM 2023 Cerrahpaşa'nın taşınacak bölümleri belli oldu! Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski patronu Kemal Coşkun'un cenaze törenine katıldı Gündem