Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan depremzedelere güvence! Sizleri onların insafına terk etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hezeyana uğrayan Millet İttifakı'nı destekleyen bazı kesimler deprem bölgesinde AK Parti'nin aldığı oyu sindiremedi. Depremzedelere ahlaksızca saldıran kesime vatandaştan büyük tepki var. Gözü yaşlı bir vatandaşın isyanını dinleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Depremzede kardeşlerimizi onların insafına terk etmeyeceğiz. Ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Abone ol

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesinde gönüllü olarak çalışan bir vatandaşın CHP zihniyetine isyanını dinledi.

Gözyaşlarını tutmakta zorlanan vatandaş, "Hani deprem bölgesinde AK Parti'nin oyu yüksek çıktı diye hakaret eden adamları var ya, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin aracından bir şişe su içmiştim onu da parasını Kemal Kılıçdaroğlu'na 2,5 lira geri gönderdim. Allah aşkına bunlara yedirmeyin" dedi.

İsyan eden vatandaşın sözlerini dinleyen Bakan Kurum, "Yedirmeyiz. Sen merak etme, biz depremzede kardeşlerimizi onların insafına terk etmeyeceğiz. Biz onlara ne söz verdiysek tuttuk, tutmaya da devam edeceğiz" ifadeleriyle söz verdi.

"Ben oraya 3 çocuğumu bırakıp gittim. Çok kanıma dokundu" diyen vatandaşın elini tutarak güven aşılayan Bakan Kurum, "Ne gerekiyorsa yaptık, yapacağız. Onların vadettikleri hayallere ihtiyacımız yok. Depremzede kardeşlerimizin de yok." dedi.

Millet İttifakı liderleri CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi SEÇİM 2023 Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu SEÇİM 2023 Yolumuza Meral Akşener ile devam ediyoruz SEÇİM 2023 YSK Başkanı'ndan açıklama Gündem