Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum AK Parti'nin İstanbul 1'inci bölge 1'inci sıradan milletvekili adayı oldu!

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için, partilerin milletvekili adayları listeleri bugün YSK'ya teslim edildi. İstanbul 1. Bölge 1. Sıra adaylığı özellikle AK Parti için her zaman merak edilen ve büyük önem verilen milletvekilliği sırasıyken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlığı sırasında her zaman İstanbul 1. Bölge 1. Sıradan aday olduğu bilinmektedir. Bu sene ise Bakan Kurum, İstanbul 1. Bölge 1. sıradan milletvekili adayı oldu.

Abone ol

Sonuçları merakla beklenen, 14 Mayıs seçimleri yaklaşırken bugün partiler, milletvekili aday listelerini YSK'ya teslim etti. Bir taraftan deprem ve sel afetiyle mücadele devam ederken bir yandan da siyasette sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor.

Siyasetin şu an önemli konusu ise milletvekili aday listeleri. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada bakanların milletvekili adayı olacağını ilan etmişti.

LİSTELER YSK'YA SUNULDU
Merakla beklenen gün ise geldi. Milletvekili aday listeleri bugün YSK'ya sunuldu. Böylelikle bakanların hangi illerden aday olacağı konusu da netlik kazanmış oldu. Merak edilen bakanlardan birisi de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'du.

Bakan Murat Kurum, 11 ili vuran deprem felaketi ve geçtiğimiz yıl yaşanan sel felaketlerinin ardından bölgede yaptığı çalışmalarla sıkça anılan isimlerden olmuştu. 

İSTANBUL 1. BÖLGE 1. SIRA ADAYI
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul 1. Bölge 1. Sıradan aday gösterildi.

İSTANBUL 1. BÖLGE 1. SIRA ÖNEMİ
İstanbul 1. Bölge 1. Sıra adaylığı özellikle AK Parti için her zaman merak edilen ve büyük önem verilen milletvekilliği sırasıdır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlığı sırasında her zaman İstanbul 1. Bölge 1. Sıradan aday olduğu bilinmekte.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu Gündem Diyanet'ten ihraç edilen Fatma Yavuz'a CHP'den beklenmedik hamle! Listelerde adı yok! Gündem AK Parti'nin milletvekili aday listesi belli oldu Gündem Son dakika! CHP'de milletvekili listesi belli oldu! İşte il il vekil adayları SEÇİM 2023