Cem Seymen'den CHP'ye 'Kuzey Kore' benzetmesi: AK Parti, CHP'nin çok önünde bir demokratik görüntü veriyor

CHP'den milletvekili adayı olan Cem Seymen, canlı yayında yaptığı açıklamalarda partisiyle ilgili ağır sözler kullandı. CHP'yi Kuzey Kore'ye benzeten Seymen, "Kemal Bey konuşmasını yapıyor ve gidiyor. Kuzey Kore gibi, milletvekilleri kalkıyor ayakta alkışlıyor. Giderken de ayakta alkışlıyor. AK Parti, CHP'nin çok önünde bir demokratik görüntü veriyor." dedi.

Abone ol

CHP'den İstanbul 2. bölge milletvekili adayı olan ancak listeye giremeyen Cem Seymen, Tele1'de çıktığı canlı yayında partisine yönelik ağır eleştirilerde bulundu.

Partisinde 200 bin küsür üyenin olmasının dramatik ve acı olduğunu belirten Seymen, "Yedi dönem milletvekilliği yapmış bir Erdoğan Toprak var. Olabilir mi böyle bir şey? 35 yıldır parlamentoda. Asla orayı terk etmeyi düşünmüyor." dedi.

Cem Seymen, CHP'yi Kuzey Kore'ye benzetti

"DEMOKRATİK DEĞİL KORKUNÇ BİR ŞEY"

CHP'yi Kuzey Kore'ye benzeten Seymen, "Kemal Bey konuşmasını yapıyor ve gidiyor. Milletvekilleri kalkıyor ayakta alkışlıyor. Giderken de ayakta alkışlıyor. Demokratik değil ki bu görüntü, korkunç bir şey. Kuzey Kore... Dolayısıyla AK Parti, CHP'nin çok önünde bir demokratik görüntü veriyor. Üç dönem kuralını Tayyip Bey uyguladı. Gitti insanlar. Bakanlar Kurulu'nu da değiştirdi parlamentoyu da yeniledi. Bu demek değildir ki siyaseti bırak. 35 sene milletvekilliği yapacağına Erdoğan Toprak'ı çağırı partinin bir kurulunda çalışsın veya belediye başkanlığı yapsın. Neden illa genel başkan yardımcısı olmak ve benim gibi insanlara engel olmak zorundasın." ifadelerini kullandı.

Dağ’dan Kılıçdaroğlu'na Yanardağ tepkisi! Gündem Ex'ten next olur mu? Gündem Bakan Fidan, BM Genel Sekreteri ile görüştü Gündem Kılıçdaroğlu'ndan PKK'nın kurucusu Öcalan'ı öven Merdan Yanardağ'a destek Gündem