Canlı yayındayken İBB adayı Murat Kurum'dan telefon alan Buket Aydın görüşmesini anlattı: İletişim başarısı

Haberet Genel Yayın Yönetmeni, Haber Global'deki canlı yayından ayrıldıktan sonra geri döndüğünde Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum'dan telefon geldiğini aktardı. Aydın, görüşmesiyle ilgili de "Herkese tek tek dönüş yapması onun iletişim başarısını gösteriyor. İstanbul, İstanbul Belediye Başkanlığı'nı arzu eden birine yakışır. Bakın bu saat oldu basın mensuplarına ulaşıyor." ifadelerini kullandı.

Abone ol
  • Haber Global'de Hilal Özdemir'in moderatörlük yaptığı Mesele programına katılan Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, canlı yayında müsaade isteyerek stüdyodan ayrıldı. 
  • Aydın, daha sonra Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum'dan telefon aldığını ifade etti ve görüşmenin detaylarını aktardı. 

"BÜYÜK BİR İLETİŞİM BAŞARISI"

Sayın Murat Kurum'la konuştum o yüzden kalktım. İzleyicilerimize kendisinin selamlarını iletelim. Kampanya süreçlerini merak ettiğim için kendisini aramıştım. Gece geç saatlere kadar çalışıyorlar, bütün ekip yan yana. Kendisini gerçekten tebrik etmek istiyorum. Basın mensuplarına bu kadar önem verip herkese tek tek dönüş sağlayıp herkesle bu şekilde iletişim kurması onun çok büyük bir iletişim başarısı sağlayacağını gösteren bir durum.

"KENDİSİNİ İSTANBULLULARA ADAYACAĞINI SÖYLEDİ"

Çok güzel hedefleri olduğunu İstanbul için çalışmak istediğini İstanbullular için çalışmak istediğini söyledi. Basın mensuplarıyla buluşacağını bir araya geleceğini orada da gerekli bilgilendirmeleri yapacağını söyledi. Çok hızlı bir şekilde başladığını gece gündüz uyumadan bu yolculuğa devam edeceğini kendisini İstanbullulara, İstanbul'a adayacağını ifade etti. Oldukça heyecanlı, çok keyifli. Sayın Cumhurbaşkanı hep diyor 'ya niyet hayır, akıbet hayır' ben Murat Bey'in başarılı olacağını düşünüyorum. Çünkü öncelikli hedefinin İstanbul olduğunu düşünüyorum. Bir kişinin bulunduğu yerden memnun olması ve ulaşacağı yerden de memnun olması önemli.

"İSTANBUL İBB BAŞKANLIĞI'NI ARZU EDEN BİRİSİNE YAKIŞIYOR"

Ekrem Bey'i iyi bulanlar var, kötü bulanlar var. Kimseye bir şey söylemiyorum. Ben bir İstanbullu olarak yönetimini beğenmedim. Gözü oldukça yükseklerde 'rakibimin kim olduğunu biliyorsunuz' gibi sözleriyle Cumhurbaşkanı'nı kendine rakip olarak gördüğünü ifade ederek aslında Cumhurbaşkanlığı koltuğunda gözü olduğunu söylüyor. Bence İstanbul, İBB Başkanlığı'nı arzu eden birisine yakışıyor.

"MURAT KURUM HERKESE ULAŞMAYA ÇALIŞIYOR"

Ben Murat Kurum'da bu heyecanı görüyorum. Bu saat olmuş basın mensuplarına geri dönüş sağlıyor. Tebrik ederim kendisini, bu saat olmuş bütün ekip yan yana çalışıyorlar. Herkese dokunmaya, ulaşmaya çalışıyorlar. 
CHP’li Akkuş'tan başörtülü kadına saldırı! Gündem Gezeravcı ailesiyle vedalaştı Gündem A Haber muhabirine saldırı Gündem CANLI | İlk Türk astronot Alper Gezeravcı uzaya gidiyor Gündem