Cani Semih Çelik'in odasının fotoğrafları ortaya çıktı: Parçalanmış vücut çiziminden kemik sıyırma bıçağına her şey var!

İstanbul'da iki genç kızı vahşice öldürdükten sonra Edirnekapı surlarından atlayarak intihar eden Semih Çelik'in odasının fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflarda odadaki haç figürlü obje, ilginç tablolar, parçalanmış insan vücudu çizimi, kitaplığında kemik sıyırma bıçağı gibi birçok şey dikkat çekti.

Haberin devamı için tıklayınız

İstanbul'da önceki gün yarım saat arayla tüyler ürperten iki vahşi cinayet işlendi.

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Semih Çelik (19) 4 Ekim Cuma günü Eyüpsultan'daki evinde saat 15.30 sıralarında Ayşenur Halil'i (19) boğazını keserek, saat 16.00 sıralarında ise Fatih ilçesinde İkbal Uzuner'i (19) kafasını kesip vücudunu parçalara ayırarak vahşice katletti. Cani daha sonra Edirnekapı surlarından atlayarak intihar etti. Savcılık ve Emniyet birimleri, vahşi cinayetlere ilişkin kapsamlı çalışma yürütüyor. Devlet birimleri, bakanlıklar ve toplumun tüm kesimleri bu vahşi olaya karşı tepkisini dile getirdi. Acılı aileler de olayın bütün yönleriyle araştırılmasını bekliyor.