Cani Semih Çelik’in intihar ettiği sırada arkasında görülen kişinin müzakereci bir polis olduğu ortaya çıktı

İstanbul’da geçtiğimiz gün yaşanan kan dondurucu olayda, cani Semih Çelik, iki genç kızı vahşice katlettikten sonra Edirnekapı Surları'ndan atlayarak intihar etti. Çevredeki vatandaşlar tarafınan kaydedilen intihar anında, Çelik’in arkasında beliren gizemli kişi ise gündem olmuştu. O kişinin kimliği nihayet ortaya çıktı.

Abone ol

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da iki genç kızı vahşice katleden Semih Çelik, Edirnekapı Surları'ndan atlayarak hayatına son vermişti. İntihar anı çevredekiler tarafından kaydedilmiş ve o sırada Çelik’in arkasında duran gizemli bir kişi kameralara yansımıştı. O kişinin kimliği nihayet belli oldu.

ARKASINDAKİ ŞAHIS BELLİ OLDU

İstanbul Eyüpsultan’da meydana gelen kan dondurucu olayda, 19 yaşındaki Semih Çelik, önce kendi evinde Ayşenur Halil’i, ardından Fatih Edirnekapı Surları’nda İkbal Uzuner’i öldürdü.

"Çelik, genç kızın parçalanmış bedenini olay yerine gelen annesinin önüne atarken en son ise kendi surlardan atladı. İntihar anı çevredekiler tarafından kayıt altına alınırken, Çelik'in arkasında durduğu görülen şahsın kim olduğu ise merak edilmişti."

KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Çelik’in intihar anında arkasında görülen kişinin müzakereci bir polis olduğu öğrenildi. Polis, Semih Çelik'i ikna etmek için hamle yapmaya hazırlanırken, Çelik kendisini bağladığı ipten kurtulup surlardan aşağı atlayarak yaşamına son verdi.

Bu trajik olay, çevredekilerin gözleri önünde gerçekleşirken, o anlarda kameraya yansıyan detaylar uzun süre merak konusu olmuştu.

"Gençlerimizin dijital mecraların karanlık dehlizlerinde yitip gitmelerini izleyemeyiz" Gündem İstanbul Medipol Üniversitesi'nde Ayşenur Halil İçin Protesto Gündem Adalet Bakanı Tunç'tan Yargı Reformu Açıklamaları Gündem İstanbul'da El Kaide Operasyonu: Bir Kişi Gözaltında Gündem