Canan Kaftancıoğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarına tepki! Seçmenin zekasını aşağılıyorlar

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turu için çalışmalarını yürütecek olan Canan Kaftancıoğlu, katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun teröristbaşı Öcalan'ı serbest bırakmak gibi bir niyetinin olmadığını söyleyen Canan Kaftancıoğlu'na gazeteci Ahmet Hakan'dan tepki geldi. Ahmet Hakan, "Seçmenin zekâsıyla alay ediyorlar. Seçmenin zekâsını aşağılıyorlar." ifadelerine yer verdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hüsrana uğrayan Millet İttifakı, 2. tur için peş peşe yeni kararlar aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yeni kampanyaların başına getirilen Canan Kaftancıoğlu, bir televizyon programına konuk oldu.

Kaftancıoğlu'nun Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklama gündem oldu.

Gazeteci Ahmet Hakan, Hürriyet'teki köşesinde "Yüzde 49.5 almış adamı yüzde 50 alamadı diye başarısız bulmak" başlığıyla bir yazı kaleme aldı.

Gazeteci Ahmet Hakan, Kaftancıoğlu'nun açıklamalarına köşesinde "Seçmenin zekâsıyla alay ediyorlar. Seçmenin zekâsını aşağılıyorlar." ifadeleriyle tepki gösterdi.

İşte Ahmet Hakan'ın yazısındaki Canan Kaftancıoğlu'nun hedef aldığı bölüm...

"SEÇMENİN ZEKÂSINI ÇOK HAFİFE ALIYORLAR"
CANAN Kaftancıoğlu şöyle demiş:
“Abdullah Öcalan, terör örgütünün kurucusudur. Kesinleşmiş bir cezası var mıdır, vardır. Şu an cezasını çekiyor mudur? Çekiyordur. Kemal Kılıçdaroğlu’nun serbest bırakma yetkisi yoktur, yapmaz da.”

Upuzun bir seçim kampanyası boyunca hiç dile getirmedikleri konuları dile getiriyorlar. Selahattin Demirtaş’ı hepten unutmuş durumdalar. “Şanlı Türk ordusu” dediklerinde işin biteceğine inanıyorlar. Öcalan’ın terörist olduğunu ifade ettiklerinde her şeyin değişeceğini düşünüyorlar. Kalp işaretinden sert duruşa aniden geçildiğinde herkesin acayip etkileneceğini sanıyorlar.

Kısacası...

Seçmenin zekâsını çok hafife alıyorlar. Seçmenin zekâsıyla alay ediyorlar. Seçmenin zekâsını aşağılıyorlar.

Son dakika! Malatya'da korkutan deprem! AFAD duyurdu Gündem Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 19 Mayıs mesajı Gündem Cumhurbaşkanı'ndan yurt dışındaki vatandaşlara 'sandık' çağrısı Gündem Muhalefet "imkansız" demişti! Devlet deprem bölgesindeki konutların kaba inşaatını bitiyor Yaşam