Çanakkale'de silahlı ve bıçaklı kavga: 6 yaralı

Çanakkale'de husumetli gruplar arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı. Olayla ilgili 11 şüpheli yakalandı.

Abone ol

Çanakkale'de, husumetli iki grup arasında meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavgada 6 kişi yaralandı. Yaralıların durumu stabil.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Çanakkale Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Cevatpaşa Mahallesi Gazi Bulvarı'nda saat 15.40 sularında başlayan kavga, alacak verecek meselesi yüzünden patlak verdi. Açıklamada, "Kavga sırasında 3 kişi ateşli silah, 3 kişi ise kesici aletle yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor ve 3 hastaneye sevkleri sağlandı" denildi.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Olaya karışan 11 şüpheli şahıs, 2 adet 7/65 çapında ateşli silah ve bıçakla birlikte yakalandı. Diğer şüphelilerin tespit ve yakalama çalışmaları devam etmekte.

Bu olay, mahalledeki huzursuzluğu artırırken, yetkililer güvenliği sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor.

Çanakkale'de aralarında husumet bulunan iki grubun karıştığı silahlı ve bıçaklı kavgada 6 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri inceleme yaptı.

Kars'ta asırlık gelenek canlanıyor Gündem TSK'ya muvazzaf subay alınacak! Şartlar ne? Gündem Bakan Şimşek'ten BDDK Başkan Yardımcısı’nın düğünü için inceleme talimatı Gündem Celalabad, 2025 Türk Dünyası Turizm Başkenti Seçildi Gündem