Çanakkale'de İHA ve Dron ile Narkotik Operasyonu Gerçekleştirildi

Çanakkale'de gerçekleştirilen narkotik operasyonunda İHA ve dron destekle çok sayıda zanlı yakalandı.

Abone ol

Çanakkale'de, önemli bir narkotik operasyonu gerçekleşti. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ve Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şubesi ekipleri, çeşitli güvenlik birliklerinin desteğiyle birlikte kapsamlı bir operasyon düzenledi.

DETAYLI ARAMALAR VE GÖZALTILAR

Operasyon, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı ve Çanakkale Gümrük Müdürlüğü'nün katılımıyla şafak vakti yapıldı. Yaklaşık 200 personel ile gerçekleştirilen baskınlarda, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt liderliğinde çok sayıda zanlı gözaltına alındı.

Narkotik köpeklerinin kullanıldığı aramalar sonucunda, çeşitli uyuşturucu maddelere de el konuldu. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam etmekte.

Çanakkale'de, insansız hava aracı (İHA) ve dron destekli, yaklaşık 200 personelin katılımı ve narkotik köpeklerinin de kullanımıyla narkotik operasyonu düzenlendi.

İtalya'da Filistin'e Destek Yürüyüşü Gündem 'Hiçbir Şey Yerinde Değil' filminin özel gösterimi Gündem Türkiye'den Kıbrıs'a Önemli Destek Gündem Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi'nin Başarıları Gündem