Büyükçekmece'de Oyun Konsolu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında Görüntülendi

Büyükçekmece'de bir iş yerinden oyun konsolu çalan 3 şüpheli, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Abone ol

Büyükçekmece ilçesinde, 19 Mayıs Mahallesi'nde bir iş yerinden gece saatlerinde gerçekleştirilen hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı. Edinilen bilgilere göre, 3 maskeli zanlı, kepengi kırarak iş yerine girdi.

ŞÜPHELİLER ÇUVALLARINI DOLDURDU

İş yerinde bulunan birçok oyun konsolu ve aksesuarlarını yanlarında getirdikleri çuvallara dolduran hırsızlar, kısa bir süre içinde alacaklarını aldıktan sonra kaçtı. Çevredeki vatandaşlar, şüphelilerin iş yerinden çıktığını fark edince durumu hemen polise ve iş yeri sahibine bildirdi.

Polis Ekipleri Harekete Geçti

Olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızlık yapılan iş yerinde incelemelerde bulunurken, şüphelilerin yakalanması için çalışmalar başlatıldı. İş yerinin güvenlik kameralarında, şüphelilerin çaldıkları ürünleri çuvalara koyarak kaçması görüntülendi.

İŞ YERİ SAHİBİ BERK KIRDAR'IN AÇIKLAMALARI

İş yeri sahibi Berk Kırdar, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Gece saatlerinde 2 erkek ve 1 kadın hırsızın iş yerine girdiği görüldü. Öncelikle kepengi sökerek, ardından vitrin camlarını kırarak oyun konsollarını, aksesuarlarını ve oyunları çalıp 7-8 dakika içinde kaçtılar." dedi.

Kırdar, "Şüphelilerin ışıkları açıp kapattıkları ve ses yaptıkları için komşular bu durumu fark etti. Ellerinde çuvallarla gelen hırsızlar, komşuların korktuğu için müdahale edemediği anlaşıldı. Toplamda 1,5 milyon liranın üzerinde bir zarara uğradık. Şikayetçi olduk ve polis ifademizi alarak gerekli işlemleri başlattı." ifadelerini kullandı.

Büyükçekmece 19 Mayıs Mahallesi'nde oyun konsolu satışı yapan iş yerine gece saatlerinde gelen 3 şüpheli, kepengi kırarak içeri girdi. Maskeli zanlılar, iş yerinde bulunan çok sayıda oyun konsolu ile aksesuarları yanlarında getirdikleri çuvallara doldurup kaçtı.

Kurtulmuş, PAB Başkanı Ackson ile İşbirliği Görüşmesi Gerçekleştirdi Gündem Ali Yerlikaya'dan açıklamalar Gündem Bolu'da Yeni Manyetometre ile Sismik Gözlemler Yapılacak Gündem Samsun'da Beyaz Baston Farkındalık Etkinliği Gündem