Büyük İstanbul Mitingi gününde Atatürk Havalimanı Metrosu'nun yürüyen merdivenleri çalışmadı! CHP'li İBB'ye büyük tepki

Cumhur İttifakı'nın Büyük İstanbul Mitingi için milyonlar Atatürk Havalimanı'na akın ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın halka sesleneceği bu tarihi günde İBB bir kez daha gündem oldu. Atatürk Havalimanı Metrosu'nun yürüyen merdiven ve yollarının çalışmaması tepki çekti. Aynı durum TEKNOFEST'te de vatandaşları zor durumda bırakmıştı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halka sesleneceği Büyük İstanbul Mitingi, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşecek. Mitin öncesi erken saatlerde yola çıkan vatandaşlar Atatürk Havalimanı Metrosu'nda bir şokla karşılaştı.

YÜRÜYEN MERDİVENLER ÇALIŞMIYOR
Bir sosyal medya kullanıcısı Twitter hesabından paylaştığı videoda, "Atatürk Havalimanı metro istasyonunda yürüyen merdivenlerin hiçbiri yine çalışmıyor." ifadeleriyle tepki gösterdi.

TEKNOFEST'TE DE AYNISI OLMUŞTU
Türkiye'nin en önemli teknoloji buluşmalarının başında gelen TEKNOFEST için yüz binlerce insan Atatürk Havalimanı'na akın etmişti.

TEKNOFEST'in 4. ve 5. gününde Atatürk Havalimanı Metrosu'ndaki yürüyen merdiven ve yolların çalışmaması tepki çekmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul Atatürk Havalimanı'nda tarihi miting SEÇİM 2023 Kemal Kılıçdaroğu'ndan 'Böyle muhalefet olunmaz!' dedirten sözler! Gündem Kılıçdaroğlu'na skandal tehdit! SEÇİM 2023 SON DAKİKA! Hatay'da korkutan deprem Gündem